Realityserie rond Pioneers of Love

Pioneers of Love is een Leeuwarder band met een ijzersterke wil tot succes. Dat past eigenlijk wel bij Omnimediaal. Daarom ga ik samen met Pioneers of Love mee op hun tournee, om de band te filmen. Ze doen onder anderen zeven voorprogramma’s voor de populaire band Moke. Later dit jaar worden alle beelden versmolten tot een realityserie van een stuk of 3 afleveringen. Deze serie zal te zien zijn bij een nader bekend te maken website. Hieronder een paar beelden van het optreden van Pioneers of Love in een uitverkochte Oosterpoort, Groningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>