Rijperkerkerpolder met de EOS 7D

Vandaag was ik voor WâldNet een filmpje aan het opnemen. Daarbij had ik ook mijn eigen apparatuur mee. Ik besloot snel een paar beelden te schieten, ik probeerde een zo mooi mogelijke compositie te maken. Later nog wat nabewerking van de beelden en dat resulteerde in onderstaande filmpje. Inmiddels ge-embed op de NOS site en ook RTL gaat iets met de beelden doen.

Ik denk dat dit een mooie opsteker is voor alle energie die ik de afgelopen tijd in mijn Omnimediaal-project gestopt heb. Voor veel meer informatie over de techniek die ik gebruik verwijs ik u graag door naar mijn persoonlijke blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>